м. Новоселиця, Новоселицька ОТГ, Чернівецький район, Чернівецька область

День Святого Миколая – найулюбленіше свято вихованців ЗДО «Дзвіночок»

Настав чарівний і довгоочікуваний день – святого Миколая.  Цієї днини Миколай Чудотворець ближче до нас як ніколи! Сьогодні він почує і зрозуміє всі наші прохання і бажання …

День Святого Миколая – найулюбленіше свято дітлахів. Вони з нетерпінням чекають пробудження,

а подушечки чи черевички наповнюються подарунками.

Настання свята чекають не тільки діти. Навіть дорослій людині іноді хочеться повернутися в дитинство і вірити у щось незвичайно чарівне. Це свято –  прекрасний шанс упустити в свій будинок казку і насолоджуватися нею разом з дітьми, а вони вміють це робити  найкраще !

Така казка завітала і в Новоселицький заклад дошкільної освіти  «Дзвіночок»  17 грудня 2021 року.

Під час музично-розважального заходу «Миколай, до нас в гості завітай» діти співали, розповідали вірші, танцювали. А потім зірочки освітили шлях , а ангели привели святого Миколая до діток, щоб він їх порадував солодкими подарунками. У кінці свята діти промовили молитву  до святого Миколая та подякували за його хороші справи, які він робить для малят та за всіх хворих на COVID-19.

17 грудня   дітям старших груп  була показана лялькова вистава «Святий Миколай у ліс завітав». Після цього діти   у віршах та піснях попрохали у святого Миколая здоров’я для тата і мами, собі подаруночків та щасливої долі для всієї родини.  На кінець свята малята отримали солодкі подарунки.

З дошкільнятами середньої групи було проведено тематичні заняття «День святого Миколая»з метою

  розширити знання дітей про життя святого Миколая та на його прикладі виховувати у дітей доброту, чуйність, гуманність та милосердя. Вихователі  вчили дітей шанувати народні традиції як духовну окрасу народу. Діти поділилися своїми враженнями від того, які подарунки їм під подушку поклав Миколай. І виявилося, що в  дитячому садку живуть слухняні дошкільнята, адже  до кожного з них уночі завітав святий Миколай. За це вони  подякували  йому молитвою .

Бажаємо всім, щоб День святого Миколая не пройшов повз ваш будинок і наповнив його щастям, теплотою і любов’ю.

 

Статистика сайту
  • 0
  • 1
  • 80
  • 13
  • 0
  • 2